Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-ratten.nl
Anti-ratten.nl
Bestrijd ratten in je huis

Ratten bestrijden

Als je last hebt van ratten dan is het verstandig om deze direct te gaan bestrijden. Ratten kunnen tal van ziekten met zich meebrengen. Ook is het vies om overal uitwerpselen aan te treffen van ratten. Daarnaast is het gevaar er dat de ratten zich snel voortplanten en een ware plaag worden. Ratten bestrijden is vaak een pure noodzaak. Zeker als je een bedrijf hebt, zoals een restaurant, boerderij of opslagbedrijf voor voeding. Wees daarom slim en bel direct een bestrijdingsbedrijf om de ratten niet de overhand te geven.

Zelf doen of niet?

Ratten bestrijden kun je zelf gaan doen. Je kunt een aantal vallen gaan kopen of rattengif. Het gevaar is echter dat wanneer je het niet goed gebruikt de ratten je te slim af zijn. Ook kunnen ze immuun worden tegen het rattengif. Dit moet je natuurlijk voorkomen.

Een professional inschakelen betekent dat je zelf nergens naar om hoeft te kijken. Ze hebben het juiste materiaal en de juiste gereedschappen om de ratten te bestrijden. Hierdoor ben je uiteindelijk veel sneller verlost van de ratten. Ook kunnen ze je tips geven om preventief te handelen om geen last meer te hebben van ratten.

Ratten bestrijden in drie stappen

De eerste stap is om te bepalen of het daadwerkelijk om ratten gaat. Hier na moet je gaan kijken waar de ratten zich bevinden. Vervolgens moet je kijken of er gaten zijn in het pand waardoor de ratten naar binnen komen. Deze moet je dan afdichten. Hierna kun je vallen en gif plaatsen om de ratten te bestrijden. Snel, goed en vakkundig de ratten bestrijden!

Vrijblijvend een kostenindicatie ontvangen?

Vraag eens vrijblijvend een prijsopgave op bij verschillende ongediertebestrijders in jouw regio. Door het aanbod en de prijzen naast elkaar te leggen kun je geld besparen. Betaal nooit teveel voor het bestrijden van ratten of muizen. Kom in contact met erkende bedrijven door ongedierte offertes op te vragen.

Bekijk eens deze pagina’s over ratten en muizen:

> Ratten
> Ratten bestrijden kosten
> Ratten in huis voorkomen
> Rattengif
> Gevaren
> Gezondheidsrisico’s
> Muizenbestrijding
> Rattenoverlast
> Rattenplaag herkennen
> Woelratten
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende ongediertebestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders