Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Anti-ratten.nl
Anti-ratten.nl
Bestrijd ratten in je huis

Rattengif

Er zijn vele soorten rattengif om de ratten te bestrijden. Het rattengif van vandaag de dag kun je ruiken en kunnen de ratten ook niet proeven. Het heeft ook een uitgestelde werking. Door de eetgewoonten van ratten is het moeilijk om ze te doden met rattengif. Ze eten vaak kleine beetjes van iets en als het ze niet ziek maakt eten ze door. In dat kleine beetje moet dus al voldoende rattengif zitten om de ratten te doden. Als de eerste rat direct doodgaat dan ontstaat er een angst bij de andere ratten en zullen ze het aas niet gaan eten. Nu gebruikt men rattengif waardoor ratten inwendig doodbloeden in 4 tot 12 dagen.

Rattengif en interne bloedingen

Ratten sterven bij het eten van rattengif door interne bloedingen. Er zijn geen gevaren voor andere dieren, zelfs niet de aaseters welke de dode ratten opeten. Door een verstoring van de vitamine K-Synthese treedt het doodbloeden (intern) op van de ratten.

Rattengif kopen

Het is mogelijk om op verschillende plaatsen zelf het juiste rattengif te kopen. Het is echter aan te raden om toch een bestrijdingsdienst in te schakelen. Hierdoor is het namelijk mogelijk om ook te kijken naar preventieve maatregelen en mogelijke plekken waard e ratten naar binnen komen. Hierdoor is ook voor de toekomst te voorkomen dat er weer opnieuw ratten overlast ontstaat.

Vrijblijvend een kostenindicatie ontvangen?

Vraag eens vrijblijvend een prijsopgave op bij verschillende ongediertebestrijders in jouw regio. Door het aanbod en de prijzen naast elkaar te leggen kun je geld besparen. Betaal nooit teveel voor het bestrijden van ratten of muizen. Kom in contact met erkende bedrijven door ongedierte offertes op te vragen.

Bekijk eens deze pagina’s over ratten en muizen:

> Ratten
> Ratten bestrijden
> Ratten bestrijden kosten
> Ratten in huis voorkomen
> Gevaren
> Gezondheidsrisico’s
> Muizenbestrijding
> Rattenoverlast
> Rattenplaag herkennen
> Woelratten
> Vrijblijvend advies

 

Offertes voor ongediertebestrijding ontvangen?

Kies voor een erkende ongediertebestrijder en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende ongediertebestrijders